Påsklovsaktiviteter i Uppsala

Om du känner att du behöver röra på benen och kanske få tillfälle att springa fritt under påsklovet, följer nedan några tips på ställen där du får möjlighet att göra det.

Fyrishovs Äventyrsbad

Äventyrsbadet på Fyrishov erbjuder “Tropisk värme och 30 grader i vattnet”. Här kan du tävla mot mamma och pappa och dina kompisar i vattenrutschkanan eller varför inte sätta sig och slappna av i värmen i någon av bubbelpoolerna.

För öppettider kan du klicka här: https://fyrishov.se/bad/oppettider/
Öppettiderna är lite olika beroende på bassäng så hitta den tid som passar er bäst.

Och här finner du priser för entrén: https://fyrishov.se/bad/priser/priser-bad/

Gottsunda Simhall

Om du bara behöver bada av dig lite kan du åka och plaska i Gottsunda Centrum.

https://www.gottsundabadet.se/bad Gå in här för att se när det är öppet och vad det kostar.

Fyrishovs bowlinghall

I källaren på Fyrishov finns även den anrika bowlinghallen där du kan välja att spela ett parti mot kompisar eller varför inte tävla om vem som får flest strike i familjen.

Gå in på https://www.fyrishovsbowling.se/ för öppettider och priser.

Turbo sportzone

Är din grej mer att studsa runt på mattor och hoppa så högt du bara kan kan ett svettigt pass på Turbo kanske vara någonting för dig? Har du till exempel drömt om att dunka en boll eller leker du Ninja när du springer i skogen?

Se: https://uppsala.turbosportzone.se för mer information om tider, priser och aktiviteter

Ut och spela discgolf

Discgolf är en sport som blivit populär de senaste åren. Den ger ett bra tillfälle att både umgås med vänner och familj och ta en fin promenad i naturen medans du håller på.

I Uppsala finns två möjligheter där banorna ligger nära varandra i Domarringen och Röbo.

https://www.discgolfpark.com/sv/course/domarringen-dgb/ och https://www.discgolfpark.com/sv/course/robo-discgolfpark/

Skejta, gejma, klättra, parkoura

Ytterligare ett ställe för att studsa runt och göra sig av med energi, eller varför inte lära sig att åka skateboard eller skaffa sig starka armar på en klättervägg, är Allis i Årsta.

https://allis.uppsala.se/

Uppsala GoCartcenter

Är du mer upplagd för gasen i botten och har vuxit över 135 centimeter kan du utmana kompisar och familjen på GoCart. På GoCartcentret finns stans äldsta inomhusbana.

Mer info och öppettider hittar du här: https://gokartcentret.se/

Vill du läsa mer?
Kulturnatten på Bror Hjorths hus

Kulturnatten på Bror Hjorths hus

Bild: Bror Hjorths hus Bror Hjorts hus har öppet kl. 12-20 på Kulturnatten. Fri entré men graffitiworkshopen med OLLIO kostar. Program kl. 12.30-13.00 Familjevisning: Vad gillade Bror Hjorth? Familjevisning av Bror Hjorths konst ca 20 min. Följs av skulpturverkstad...

Dans- och idrottskurser för barn (2-8 år)

Dans- och idrottskurser för barn (2-8 år)

I september är det kursstart för Be Sportys kurser för barn inom dans och idrott i Uppsala. Passa på att knipa en av de sista platserna och få dessutom 200 kr i sista-minuten-rabatt genom att ange koden SMR200 vid bokning.   Funkykidz (Tiundaskolan) Funkykidz är...

KULTURNATTEN 2023 – UPPSALA!

KULTURNATTEN 2023 – UPPSALA!

Sveriges största kulturnatt äger rum 9 september 2023! Välkommen till KULTURNATTEN UPPSALA 2023! Vad är du intresserad av i år? Uppsalas största kulturmanifestation, Kulturnatten, är ett årligt återkommande evenemang arrangerat av Uppsalas kulturarbetare, kultur- och...

Låtskrivaren och humanisten

Låtskrivaren och humanisten

Min vän på jobbet Fredrik, jobbar utöver Initcia med musik, han har en fin studio i främre Luthagen, han känner alla i branschen. Hans teori om 6 degrees of separation gäller menar han, att några få steg, alltså att en person känner en andra , och den en tredje osv...

Pin It on Pinterest

Share This