Påsklovsaktiviteter i Uppsala

Om du känner att du behöver röra på benen och kanske få tillfälle att springa fritt under påsklovet, följer nedan några tips på ställen där du får möjlighet att göra det.

Fyrishovs Äventyrsbad

Äventyrsbadet på Fyrishov erbjuder “Tropisk värme och 30 grader i vattnet”. Här kan du tävla mot mamma och pappa och dina kompisar i vattenrutschkanan eller varför inte sätta sig och slappna av i värmen i någon av bubbelpoolerna.

För öppettider kan du klicka här: https://fyrishov.se/bad/oppettider/
Öppettiderna är lite olika beroende på bassäng så hitta den tid som passar er bäst.

Och här finner du priser för entrén: https://fyrishov.se/bad/priser/priser-bad/

Gottsunda Simhall

Om du bara behöver bada av dig lite kan du åka och plaska i Gottsunda Centrum.

https://www.gottsundabadet.se/bad Gå in här för att se när det är öppet och vad det kostar.

Fyrishovs bowlinghall

I källaren på Fyrishov finns även den anrika bowlinghallen där du kan välja att spela ett parti mot kompisar eller varför inte tävla om vem som får flest strike i familjen.

Gå in på https://www.fyrishovsbowling.se/ för öppettider och priser.

Turbo sportzone

Är din grej mer att studsa runt på mattor och hoppa så högt du bara kan kan ett svettigt pass på Turbo kanske vara någonting för dig? Har du till exempel drömt om att dunka en boll eller leker du Ninja när du springer i skogen?

Se: https://uppsala.turbosportzone.se för mer information om tider, priser och aktiviteter

Ut och spela discgolf

Discgolf är en sport som blivit populär de senaste åren. Den ger ett bra tillfälle att både umgås med vänner och familj och ta en fin promenad i naturen medans du håller på.

I Uppsala finns två möjligheter där banorna ligger nära varandra i Domarringen och Röbo.

https://www.discgolfpark.com/sv/course/domarringen-dgb/ och https://www.discgolfpark.com/sv/course/robo-discgolfpark/

Skejta, gejma, klättra, parkoura

Ytterligare ett ställe för att studsa runt och göra sig av med energi, eller varför inte lära sig att åka skateboard eller skaffa sig starka armar på en klättervägg, är Allis i Årsta.

https://allis.uppsala.se/

Uppsala GoCartcenter

Är du mer upplagd för gasen i botten och har vuxit över 135 centimeter kan du utmana kompisar och familjen på GoCart. På GoCartcentret finns stans äldsta inomhusbana.

Mer info och öppettider hittar du här: https://gokartcentret.se/

Vill du läsa mer?
Från Kokslov till Sportlov

Från Kokslov till Sportlov

En resa genom historien om Vinterlovet Ursprunget till sportlovet går tillbaka till 1940 när Bränslekommissionen i Sverige införde det första kolslovet. Under andra världskriget var kol och koks, de bränslen som användes för att värma skolorna, kraftigt ransonerade....

Jullov i Uppsala

Jullov i Uppsala

Ni hittar många jullovsaktiviteter här på barniuppsala bland annat under kategorin Advent och jul Destination Uppsala har en guide för aktiviteter under jullovet och här finns en lista på vad som händer på fritidsgårdarna i Uppsala Foto: Gustav Dalesjö / Uppsala...

Fira mångkulturella matdagen med mat från hela världen!

Fira mångkulturella matdagen med mat från hela världen!

16 november är en dag där mat från hela världen hyllas och en möjlighet att lära sig mer om olika maträtter, deras ursprung och matkultur. Vad är mångkulturella matdagen och varför firar vi den? Det var Kultursmakarna som instiftade den mångkulturella matdagen den 16...

Höstens stora fest – Halloween

Höstens stora fest – Halloween

Nu när hösten kommer smygandes, löven ändrar färg, regnet strilar, blåsten ylar och mörkret gjort sin definitiva entré är det dags för höstens stora, läskiga fest - Halloween den 31/10. Om Halloweens rötter och tillkomst berättar här Eva Lindström. All hallows eve -...

Pin It on Pinterest

Share This