Tid

ETTAN
75-150 kr

URPREMIÄR
fre, 21 april, kl 18:00

LÄNGD
1h, ingen paus

För första gången någonsin består Uppsala stadsteaters ungdomsensemble av både ungdomar och 70plussare! Tillsammans med teaterns dramapedagog Maria Trost har de skapat föreställningen Tid, som ackompanjeras av en åldersblandad kör.

Varför går tiden så olika fort vid olika tillfällen? Tid handlar om ålderdom, ungdom och tid ur olika perspektiv. Föreställningen är ett kollage av det som skett, det som sker och det som ska komma. Vi försöker fånga tiden, organisera den och minnas den men allt sker samtidigt, parallellt och i en rasande fart mot slutet.

Ungdomsensemblen har funnits på Uppsala stadsteater sedan 2013 och är unik i sitt slag i Sverige. Varje höst sätts en ny grupp ihop och tillsammans med dramapedagogen Maria Trost skapar de en unik föreställning byggd på ensemblens egna tankar och erfarenheter, vilken har har premiär på våren.

BÅDE FÖR ALLMÄNHET OCH SKOLOR
Tid ges för både allmänhet och skolor i en blandad publik. Lämplig för åk 8.

MEDVERKANDE
Lilja Alhaja, Jackie Säve Limander, Sandra Hagström, Signe Sepulveda Strömdahl, Pontus Löfgren, Ramon Garcia, Beatriz Miceli, Karin Allgulin, Marianne Stålhane, Tommy Lindholm, Anna Cavieses, Helga Lind, Viveka Iversen, Riley Mignell Rajasalo, Deborah Rönnquist, Mario Antonio Marquez Canto Moreira, Slobodanka Marinkovic, Göte Frid, Inga-Britt Rutberg, Miley Rafat, Birgitta Jansson, Mia Friberg.

Följ länken under Mer information för alla föreställningstillfällen.

Datum

2023 maj 11
Expired!

Tid

18:00 - 19:00

Kostnad

75kr

Mer information

Läs mer

Etiketter

Ungdom

Platser

Uppsala Stadsteater
Kungsgatan 53, 753 21 Uppsala
Opening Hour
Tisdag – Fredag kl 16.00–18.00, övriga dagar öppet vid evenemang.
Webbplats
https://www.uppsalastadsteater.se/

Arrangör

Uppsala stadsteater
Telefon
018-14 62 00
Webbplats
https://uppsalastadsteater.se/

Pin It on Pinterest

Share This