Home Events - Barn i Uppsala Storvreta barnloppis
bild på barn i kläder

Storvreta barnloppis

Nu är det äntligen dags för Storvretas populära barnloppis igen! Välkomna att fynda! Här finns allt för dig som väntar barn eller har barn.

Plats: Storvreta församlingsgård, Ärentunavägen 3, Storvreta

Om Storvreta barnloppis:

Två gånger per år, en gång på våren och en på hösten, anordnas i Storvreta en barnloppis (klädbytardag).  Här hittar du barnkläder i storlekarna 50-170, gravid- och amningskläder, leksaker, böcker, babytillbehör, matstolar, barnvagnar, cyklar mm. Varor som omkring 100 säljare har prismärkt och lämnat in till försäljning. Varorna sorteras efter storlek och kategori vilket gör att du slipper leta på olika ställen. Du slipper även prutandet och betalar alla dina varor bekvämt på ett ställe när du hittat allt du söker. Här finns allt du behöver till dina barn och som blivande förälder till riktigt låga priser.

De håller till i Storvreta församlingsgård som ligger ca 15km norr om Uppsala. Det ekonomiska överskottet går till projekt som Act Svenska kyrkan har runt om i världen. Osålda varor som säljarna inte önskar att få tillbaka doneras till välgörenhet.

På den här sidan hittar du information om Storvreta barnloppis och om hur det går till att sälja och köpa.  Det är även på hemsidan du kan registrera dig som säljare och få en av deras populära säljkoder.

Datum

2022 maj 07
Expired!

Tid

10:00 - 13:30

Mer information

Läs mer

Etiketter

Föräldrar

Platser

Storvreta församlingsgård

Arrangör

Storvreta barnloppis
E-post
kontakt@storvretabarnloppis.se
Webbplats
https://www.storvretabarnloppis.se/

Pin It on Pinterest

Share This