Home Events - Barn i Uppsala Sommarlovslajv: Asagudarnas Barn

Sommarlovslajv: Asagudarnas Barn

Särskild målgrupp: 11-15 år

“Himlen mörknade, åskans muller startade från ingenting och du hörde korpens hårda kraxande. Igår var du ett vanligt barn nu står du inför ditt livs viktigaste uppdrag. Oden har kallat asarnas alla barn och lagt ansvaret för hela världens framtid på era axlar. Ni måste resa till Skogen vid regnbågens slut för att rädda världen från Ragnarök, jordens undergång. De tre magiska artefakterna som krävs för att starta Ragnarök har blivit stulna och ni måste ge er ut på den farliga färden genom dimensionerna för att återta dem och lämna tillbaka dem till Odin. Ni kommer behöva vara modiga och använda all er list för att klara av uppdraget Odin gett er. Asagudarnas barn, ni har blivit kallade!”

Asagudarnas barn är ett sommarlajv öppet för alla barn och ungdomar 11-15 år. Tillsammans skapar ni en annan värld där Asagudarna, de gudar vi i Sverige trodde på under vikingatiden, lever. Vi ger oss ut på ett äventyr för att rädda världen. Alla deltagare kommer att spela barn till Asagudarna och måste återfinna de fem magiska artefakterna som stulits från Odin och som i fel händer kan starta Ragnarök. Ni kommer att resa mellan olika magiska dimensioner och ta hjälp av de gudar och magiska väsen som lever där för att återfå artefakterna. Sommarlajvet berättar en sammanhängande saga men varje dag är sitt eget äventyr.

Du kan som deltagare komma bara en dag eller flera, det påverkar inte din upplevelse eller din historia. Målet med lajvet är att ha roligt tillsammans, träffa nya vänner och spendera tid i skogen. På ett lajv får alla vara hjälten i sin egen saga och deltagarna får tillgång till en plattform för att göra sådant de kanske inte skulle våga i vanliga livet. Du behöver inte ha lajvat tidigare för att vara med och alla kläder som behövs ingår, så kom och testa!

v.25 tisdag-torsdag, kl 10:00-15:00
v.26 tisdag-fredag, kl: 10:00-15:00
Kostnadsfritt. Ingen föranmälan krävs.
Ta med egen lunch.
Samling varje morgon kl 10.00 vid Sävja Kulturcentrum, Västgötaresan 133, vi går sen tillsammans till Lajvområdet.

Datum

2022 jun 21
Expired!

Tid

10:00 - 15:00

Mer information

Läs mer

Etiketter

Barn

Platser

Sävja kulturcentrum
Västgötaresan 133, 757 54 Uppsala

Pin It on Pinterest

Share This