Home Events Ponnypyssel
bild på vit ponny

Ponnypyssel

V.28

Vad är ponnypyssel? Varje sommar anordnar Årsta 4H-gård hästläger för barn/ungdomar som sedan tidigare har ridvana. Men för den som inte har ridvana men ändå vill gå på ett läger med hästar?
Svaret: Ponnypyssel! Ett läger för barn/unga som vill lära sig mer om hästar men som tidigare saknar häst-/ridvana eller för dig som är hästtokig och vill få mer tid att umgås med hästar.

På Årsta 4H:s Ponnypyssel lär ni er hur man hanterar häst på ett säkert sätt. I det ingår hästens språk och signaler, hur ni beter oss i stallet, hur man leder en häst och vad en häst behöver för att må bra. Ni kommer om vädret tillåter åka häst & vagn men fokus ligger på att lära känna hästen från marken.

INFORMATION
Datum: 11 – 13 juli (v. 28) OBS! detta läger är 3 dagar
Tid: Kl. 9.00 – 16.00

PRIS
Lägret kostar 950 kr plus medlemskap i Årsta 4H som kostar 270 kr.

MATSÄCK
Alla barn har med sig egen matsäck som räcker till lunch och mellanmål. Årsta 4H-gård har mikrovågsugnar, kyl och frys samt tallrikar, glas. OBS! Medtag egna bestick!

KLÄDER EFTER VÄDER
Ni är ute i ur och skur. Ta med kläder efter årstiden som tål att bli smutsiga! Glöm inte bra skor/stövlar!

KIOSK
På Årsta 4H gård finns en lägerkiosk.
Barnen får handla i kiosken för max 15:- kiosken kommer att vara öppen onsdag och fredag efter lunch. Detta är självklart frivilligt och skall endast ske i samråd mellan barn och förälder.

MEDLEMSKAP I ÅRSTA 4H KLUBB KRÄVS!
VIKTIGT! När du skapar en användare i MemberSky, dels för att kunna göra anmälan till kursen, är det viktigt att ni använder deltagarens/barnets personnummer och namn då medlemskapet är kopplat till detta.

HUR VET JAG OM VI FÅTT PLATS?
Titta på den gröna knappen till höger. Står det ”Anmäl till evenemang” finns plats ledig och du har fått en plats när anmälan är skickad. Detta är din bekräftelse!
Välkomstbrev med ytterligare information kommer ut ca. 1 vecka innan kursstart.

Om samtliga platser är bokade kan man ställa sig i kö. Den gröna knappen visar då texten ”Ställ mig i kö”. Vid avbokningar går platsen till första i turordnings enligt kölistan.

    • Datum: 11 Jul 2022 – 13 Jul 2022
    • Tid: 9-16
    • Plats: Årsta 4H Gård
    • Deltagare: Medlemmar 8-12

Pris: Från 950 SEK, se pris vid anmälan
Medlemskap krävs, medlemskapsfaktura skapas vid anmälan automatiskt för icke medlemmar.
Ställ mig i kö, evenemang fullt

Uppsalahem sponsrar ett antal platser för sina boenden på dagläger på Gränby 4H-gård v. 26 – 28, 31 – 32 och Årsta 4H-gårds dagläger v. 26 – 27, 31 – 32. Kontakta arrangör för mer info på lager.uppsala@4h.se.

 

Datum

2022 jul 11
Expired!

Tid

09:00 - 16:00

Kostnad

950kr

Etiketter

Barn

Platser

Årsta 4H-gård
Vitkålsgatan 78a, 754 49 Uppsala
Kategori

Arrangör

Årsta 4H-gård
Telefon
070-240 24 76
E-post
arsta@4H.se
Webbplats
https://www.4h.se/arsta/

Pin It on Pinterest

Share This