Home Events - Barn i Uppsala Onlinelabb i politisk påverkan: strategi!

Onlinelabb i politisk påverkan: strategi!

Kul att du är intresserad av Fältbiologernas online-labbar! De som håller i trådarna för online-labbarna är Fältbiologernas verksamhetsutvecklare Emelie, Joakim och Moa.

Kvällens tema är strategi!

En strategi är en plan eller idé om hur du tar dig från idag, till ditt mål. Hur når man egentligen fram till de man vill påverka? På träffen kommer ni att gå igenom några verktyg för att tänka strategiskt, och tillsammans diskutera utifrån olika konkreta exempel.

Anmäl dig via anmälningsformulär på denna sida.

På Fältbiologernas online-labbar kan miljö- och naturintresserade unga över hela landet samlas och lära sig mer om olika aktuella teman. På träffarna går ni igenom olika användbara teorier och verktyg, diskuterar tillsammans och delar erfarenheter. Du behöver inte ha varit aktiv i Fältbiologerna innan eller ha några särskilda förkunskaper för att vara med. Du kan delta aktivt i diskussionerna eller välja att bara vara med och lyssna, och du bestämmer vad du gör av idéerna efteråt.

Välkommen att höra av dig till verksamhetsutvecklare@faltbiologerna.se om du har några frågor.

Fältbiologerna är en organisation av unga – för unga. Du kan ha medlemskap i Fältbiologerna från och med det året som du fyller 6 år till och med det år som du fyller 25 år. Till det här evenemanget krävs dock inget medlemskap.

Datum

2023 feb 06
Expired!

Tid

18:30 - 19:30

Länk till eventet:

Läs mer

Etiketter

Barn,
Ungdom

Platser

Online

Arrangör

Fältbiologerna
E-post
info@faltbiologerna.se
Webbplats
https://faltbiologerna.se/

Pin It on Pinterest

Share This