Home Events - Barn i Uppsala Museinatten på Lennakatten

Museinatten på Lennakatten

Museinatten den 3 juni sammanfaller med säsongspremiären för Lennakattens ordinarie lördagstrafik. Den ordinarie tidtabellen har därför utökats med kvällstrafik.

Det finns då möjlighet att åka in till City, där det under dagen även pågår fler kommunala evenemang, ”Turista i egen stad” och ”Sommarsläpp i City 2023”, och därefter att ta sig hem med sena tåget, som går från Uppsala kl. 22, ut till Faringe.

Utflyktspaket med tåg, fika och föredrag

På kvällen anordnas två stycken utflyktspaket med fika och föredrag, från Uppsala till Marielund ToR, endast förköp.

Den första utflykten avgår från Uppsala Östra 18:00 och är åter 19:50. Den andra utflykten avgår 20:00 och är åter 21:50.

I Marielund serveras kaffe eller te, med fralla, bulle och go’bit, och därefter berättar Solveig Larsby-Oldeberg, Marielundsbo (i 60 år) och tågvän, om Marielund förr och nu.

Den annorstädes slutsålda boken Marielund – Sommardröm vid Uppsala kommer att finnas till försäljning på plats (endast Swish, 300 kr).

Förköp paketet på Lennakattens hemsida här.

Utökad tidtabell för dagen

Även om du inte reser med paketet så kan du resa med tågen under dagen och kvällen. Ordinarie biljetter gäller, så även medlemskort. Se tidtabell på Lennakattens hemsida här.

Datum

2023 jun 03
Expired!

Tid

18:00 - 23:00

Kostnad

200kr

Mer information

Läs mer

Etiketter

Hela familjen

Arrangör

Lennakatten
Telefon
018 13 05 00
Webbplats
https://www.lennakatten.se/

Pin It on Pinterest

Share This