Home Events - Barn i Uppsala Lördagskurser: 3D-modellering, Arduino och programmering

Lördagskurser: 3D-modellering, Arduino och programmering

Varje lördag (utom lov) 26 augusti – 16 december kommer det hållas kurser i Programmering, Arduino och 3D-modellering ( för alla åldrar, minimum 8 år). Man kan välja att delta i olika kurser olika dagar, eller att bara fokusera på ett av ämnena.

Först arbetar du dig igenom våra häften för att lära dig grunderna. Efter ditt första diplom får du jobba i en grupp. Och efter det, kanske du kommer att leda din egen grupp!

Varje lördag utom lov:
kl 10:00-12:00: Arduino och Blender
kl 12:00-14:00: Programmering

Ni måste inte närvara från första tillfället, utan kan börja vilket datum som helst. Föranmälan krävs inte, utan det är bara att dyka upp.

Krav: en bärbar dator med WiFi Inga förkunskaper krävs!

Kostnadsinfo: Grundavgiften för en ny (minderårig) elev är 600 kronor, vilket inkluderar medlemsavgift för ett år (300 kronor) och det första halvårets undervisningshäften (300 kronor). Medlemskapet i Uppsala Makerspace som gäller för eleven, en förälder (som adminstrerar medlemskapet), samt alla andra i familjen som vill bli medlemmar under ett år. Om andra minderåriga i familjen också vill gå kursen behöver de bara betala 300 kronor per termin, det vill säga avgiften för undervisningsmaterialet. Vuxna elever behöver bara ha ett medlemskap.

Datum

2023 dec 16
Expired!

Tid

10:00 - 14:00

Länk till eventet:

Läs mer

Etiketter

Barn,
Föräldrar,
Ungdom

Platser

Uppsala Makerspace
Ekeby Bruk 6M, 752 63 Uppsala
Opening Hour
Varje dag.
Webbplats
https://www.uppsalamakerspace.se/

Arrangör

Uppsala Makerspace
E-post
kansliet@uppsalamakerspace.se
Webbplats
https://www.uppsalamakerspace.se/

Uppsala Makerspace är en ideell förening som vill ge dem som är intresserade av skapande en plats och gemenskap att mötas, inspireras och hjälpa varandra i den kreativa processen. Vi välkomnar skapande i alla former av material, med eller utan hjälp av maskiner ellerverktyg, och med olika syften – må det vara nytta, innovation, lärande eller konst. Här kan du 3D-printa, löda, arbeta med textilarbeten, och snickra i trä- och metallverkstaden.

Pin It on Pinterest

Share This