Kreativ verkstad

Till Fyrisgården kan du som är intresserad av textil och handarbete komma en gång i månaden för att prova på olika slöjdtekniker, laga kläder, designa nya plagg, prova på lite återbruk eller kanske lägga upp gardinerna. Fyrisgården bjuder på material och fika, det som behövs är ett medlemskap i Fyrisgården (100kr/år). Du bir medlem här.

Duktiga slöjdledare finns på plats och det finns symaskiner och tillräckligt med material för att fylla alla dina önskemål. Vissa av tillfällena har även speciella teman där du kan få flera skapartips inom ämnet.

När och var är nästa tillfälle?

Verkstaden hålls 9 mars, 20 april och 11 maj. Den äger rum i caféet på Fyrisgårdens nedre plan, till vänster efter huvudentrén. Dörrarna öppnas klockan 18:00 och stängs 20:30 men du får komma och gå som du vill under den tiden. Vill du få information om inställt tillfälle; mejla kajsa.sjolen@fyrisgarden.se.

Är du i behov av extra stöd?
Kontakta exp@fyrisgarden.se för att informera dem så att de kan möta dina behov på rätt sätt. Om du behöver hjälp till och från tillfället eller under kvällen, så tar du med dig en ledsagare eller någon närstående. Är du osäker så går det ju såklart att prata med Fyrisgården.

 

Datum

2023 mar 09
Expired!

Tid

18:00 - 20:30

Kostnad

100kr

Mer information

Läs mer

Etiketter

Hela familjen

Platser

Fyrisgården
Svartbäcksgatan 58, 753 33 Uppsala
Opening Hour
Varje vardag, från 14:30
Webbplats
https://www.fyrisgarden.se/

Arrangör

Fyrisgården
Telefon
018-23 87 44
E-post
exp@fyrisgarden.se
Webbplats
https://fyrisgarden.se/

Pin It on Pinterest

Share This