Home Events - Barn i Uppsala Is-mys i Dalbyviken

Is-mys i Dalbyviken

Den här förmiddagen kan du testa olika aktiviteter på isen med Uppsala Naturskola. Vill du prova att plurra i en isvak och ta dig upp under övervakade former? Arrangören finns på isen och håller vakar och kåtor öppna för allmänheten denna förmiddag. Det finns även med material för att göra isskulpturer, kasta livlina, pimpelfiske och köra race med isdubbar.

I kåtorna finns ved, så att den som testat att plurra får lite värme under ombytet efteråt. Du som vill plurra behöver ha en person med dig, som kan assistera vid ombyte och hålla dig sällskap efteråt. Du behöver ta med ett ombyte med kläder, handduk och torra skor vattentätt förpackat. Du kan välja att genomföra plurret med egen ryggsäck och isdubbar – annars finns material att låna ut.

Förhoppningsvis blir det en fin skridskois denna dag. Om du inte har egna skridskor, finns långfärdsskridskor (endast storlekar från 36 och uppåt) att hyra i Hammarskogs herrgård. Varmt välkomna till det kalla vattnet!

Observera att dagen kan komma att ställas in med kort varsel, om isläge och väder gör att detta inte kan genomföras på ett säkert sätt. Detta meddelas då senast dagen innan på Naturskolans Facebooksida.

Datum

2024 feb 17
Expired!

Tid

09:30 - 12:30

Mer information

Läs mer

Etiketter

Hela familjen

Platser

Uppsala Naturskola, Hammarskog
Hammarskog 103, 755 91 Uppsala
Opening Hour
Vid säsong, se hemsidan.
Webbplats
https://naturskolan.uppsala.se/

Arrangör

Uppsala Naturskola
Telefon
018-7272339
Webbplats
https://naturskolan.uppsala.se/

Pin It on Pinterest

Share This