Home Events - Barn i Uppsala Grodkungens trolleriföreställning

Grodkungens trolleriföreställning

Scensommar i Gottsunda – En magisk clownföreställning för barn 3-9 år

Grodkungen är bäst på precis allting. Det tycker han i alla fall själv. Alldeles speciellt bra är han på att trolla. Nu vill han bjuda alla barnen på en trolleriföreställning!

Men saker går inte alltid som han har tänkt sig – speciellt inte då magin ibland lever sitt eget liv och spelar Grodkungen spratt. Och inte blir det bättre heller av att Grodkungen kan ha ett hiskeligt humör…

Under en halvtimme fylld av skratt bjuds barnen på en galen trolleriföreställning där precis allt går fel. Improvisation varvas med slapstick och häpnadsväckande trolleritrick där både barn och vuxna involveras. Föreställningen är helt utan tal och kan förstås av alla.

Grodkungen görs av Björn Dahlman och är ett gästspel från Bananteatern.

Biljetter:
Fri entré, ingen biljett behövs! Det är bara att dyka upp. Rullstol? Maila biljettkassan på bokabiljett@uppsalastadsteater.se så hjälper de till.

Var?
Föreställningen spelas i ett stort tält på en gräsmatta ca 5 minuter från Gottsunda centrum. Om du promenerar från Gottsunda centrum: följ gångvägen Askbanan och ta första vänster efter fotbollsplanen. Om du kommer med bil går det bra att parkera vid Gottsunda centrum. Se karta här (scrolla ner).

Datum

2023 aug 11
Expired!

Tid

10:30 - 11:00

Mer information

Läs mer

Etiketter

Barn,
Föräldrar

Arrangör

Uppsala stadsteater
Telefon
018-14 62 00
Webbplats
https://uppsalastadsteater.se/

Pin It on Pinterest

Share This