Den osynliga

Teatern: Den osynliga, handlar om Ninni, som får följa med hem till familjen med det stora hjärtat. Ninni har tidigare bott hos en tant som skrämt henne så till den milda grad att hon har blivit alldeles tyst. Och helt osynlig. Att bli sedd och älskad är viktigt för ett barns utveckling.

I denna berättelse får vi uppleva vad brist på kärlek kan leda till men också en stor portion hopp om att allt går att förändra! Att bli ett osynligt barn är inte svårt. Att som liten mötas av ironi och hjärtlöshet kan leda till att man varken förstår humor eller lär sig vad omtanke är…och då är det kanske enklast att inte ta någon plats alls. I familjen med det stora hjärtat får Ninni vara med på allt. Familjen inkluderar Ninni i alla sina bestyr och sakta men säkert blir Ninni alltmer synlig. När mamman i familjen med det stora hjärtat blir ansatt är det Ninni som sätter ner foten och då händer det – hon får tillbaka sin självkänsla och blir synlig igen!

Föreställningen spelas med stöd av TAKK* vilket betyder att vissa ord förstärks med tecken. *Tecken som Alternativ Kompletterande Kommunikation. Föreställningen visas den 3-6 mars följande tider:

3 mars kl.15.00.

4 mars kl. 9.30 och 10.45.

5 mars kl. 10.45.

6 mars kl. 9.30

Priset är: 110kr. För dig som privatperson går det att boka biljetter till våra vardagsföreställningar(som inte är märkt med abonnerad el skapande skola) genom att skicka oss ett mail med önskat datum, tid, och föreställning.

Ange ditt namn och telefonnummer dagtid samt hur många biljetter det gäller. Biljetterna kostar 110:- per person och betalas i teaterns kassa på föreställningsdagen. Vänligen titta igenom spelschemat för att se att föreställningen inte är fullbokad.
Om biljettstatusen är angiven som “enstaka” innebär det att 1-4 biljetter finns till försäljning. Din bokning blir giltig när Du fått en bekräftelse via mail från oss.
Länk till mail för biljettbokning:

Grupper från skola och förskola inom Uppsala kommun betalar inte längre någon kostnad per biljett. Hela biljettpriset subventioneras av Uppsala kommun.

 

Datum

2024 mar 03

Tid

15:00

Kostnad

110kr

Mer information

Läs mer

Etiketter

Barn

Platser

Den Lilla Teatern
S:t Persgatan 22, 753 29 Uppsala

Arrangör

Den lilla teatern
Telefon
018-131556
E-post
info@denlillateatern.se
Webbplats
https://denlillateatern.se/index.php

Nästa förekomst

Pin It on Pinterest

Share This