Danslek för barn

Danslek är en grupp för barn mellan 6-12 år med funktionsvariation där de får testa på att röra sig och ha roligt till musik. Här får barnen dansa i en mindre grupp tillsammans med en utbildad dansledare. Det finns möjlighet att prova på 3 gånger utan kostnad.

Kursfakta 

Start: v.6 (med möjlighet att hoppa in under terminen)

Antal tillfällen: 12 gånger

Dag och tid: Onsdag klockan 16.30-17:30

Avgift: 900kr,  medlemsavgift inklusive olycksfallsförsäkring tillkommer, 150 kr för familjemedlemskap (gäller kalenderår). Läs mer om medlemskap. Om deltagaren inte trivs i gruppen, eller om aktiviteten inte passar deltagaren, kan man kostnadsfritt hoppa av kursen under de tre första tillfällena och få avgiften återbetald.

Lokal: Fyrisgården samlingssalen

Danspedagog Emelie Englund 

Emelie är utbildad Jazzdanspedagog vid Stockholms Konstnärliga Högskola (2011-2015). Hon gick även Kulturamas Danslinje (2010-2011), Bolandsgymnasiets estetiska linje inriktning dans (2004-2007) och Vaksalaskolans dansklass (2000-2004). Genom åren har även Emelie fortsatt sin utbildning genom ett antal fortbildningar. Bland annat Dans för hälsa och Dansa en bok. 2017 började Emelie på Fyrisgården och har sedan dess samlat på sig stor erfarenhet av att arbeta med barn, unga och vuxna med funktionsnedsättningar. Emelie brinner för dansen men också för sin förmåga att förmedla dansen vidare. På lektionerna lägger Emelie stort fokus på rörelseglädje, musikalitet och gemenskap.

Anmälan

Kontakta Fyrisgården på tel. 018-23 87 44 eller e-post exp@fyrisgarden.se eller anmäl dig i formuläret här (scrolla ner).

Anmälan är bindande och om ni vill avsäga er platsen meddela gärna detta så snart som möjligt men senast efter de tre prova-på-tillfällena. Om grupperna är fulla kommer du att ställas i kö till aktiviteten och Fyrisgården kontaktar dig så fort en plats blir tillgänglig under terminen. Anmälningen gäller terminsvis så för att behålla din plats på kö eller i grupp behöver du anmäla dig igen (med undantag för höstterminen). Tänk på att använda en mejl som fungerar då du kommer att bli kontaktad dig där. Läs mer om Kursvillkor här.

Få rätt stöd

Kontakta gärna exp@fyrisgarden.se efter du gjort anmälan med mer information, så att de kan möta barnets behov på rätt sätt.

Datum

2023 feb 22
Expired!

Tid

16:30 - 17:30

Kostnad

1 050kr

Länk till eventet:

Läs mer

Etiketter

Barn

Platser

Fyrisgården
Svartbäcksgatan 58, 753 33 Uppsala
Opening Hour
Varje vardag, från 14:30
Webbplats
https://www.fyrisgarden.se/

Arrangör

Fyrisgården
Telefon
018-23 87 44
E-post
exp@fyrisgarden.se
Webbplats
https://fyrisgarden.se/

Pin It on Pinterest

Share This