Home Events - Barn i Uppsala Berättelseverkstad

Berättelseverkstad

Vill du hitta på egna karaktärer och berättelser? Välkommen på Berättelseläger! Här får barnen öva sig på att skapa egna karaktärer och utveckla berättelser, för att sen göra den till en serie, kort bok eller film.

Beroende på barnets intresse får de lära sig använda Ipad för att skapa animationer eller arbeta mer analogt med olika material. De får använda sin fantasi och vara kreativa.

Kostnad: 300 kr plus medlemsavgift inklusive olycksfallsförsäkring, 150 kr för familjemedlemskap (gäller kalenderår). Läs mer om medlemskap.

Var: Samlingsalen, Fyrisgården

För: Barn mellan 9–12 år

Är ditt barn i behov av extra stöd?
Kontakta exp@fyrisgarden.se efter du gjort anmälan för att informera Fyrisgården så att vi kan möta deltagarens behov på rätt sätt. För denna aktivitet finns två ledare på ca 12 barn. Om barnet behöver hjälp till och från tillfället eller under dagen, så är det bra att ha med ledsagare eller någon närstående. Är du osäker så går det ju såklart att prata med Fyrisgården.

Anmälan

Kontakta Fyrisgården på tel. 018-23 87 44 eller e-post exp@fyrisgarden.se eller anmäl dig i formuläret på denna sida senast 3 vardagar innan. Anmälan är bindande och om ni vill avsäga er platsen meddela gärna detta så snart som möjligt men senast 7 dagar innan start. Vid senare avanmälan tar Fyrisgården ut en administrationsavgift på 150kr. Om grupperna är fulla kommer du att ställas i kö till aktiviteten och du bli kontaktad så fort en plats blir tillgänglig under terminen. Anmälningen gäller terminsvis så för att behålla din plats på kö eller i grupp behöver du anmäla dig igen (med undantag för höstterminen). Tänk på att använda en mejl som fungerar då du kommer bli kontaktad där. Läs mer om Fyrisgårdens kursvillkor.

Datum

2023 mar 25
Expired!

Tid

10:00 - 15:00

Kostnad

300kr

Mer information

Läs mer

Etiketter

Barn

Platser

Fyrisgården
Svartbäcksgatan 58, 753 33 Uppsala
Opening Hour
Varje vardag, från 14:30
Webbplats
https://www.fyrisgarden.se/

Arrangör

Fyrisgården
Telefon
018-23 87 44
E-post
exp@fyrisgarden.se
Webbplats
https://fyrisgarden.se/

Pin It on Pinterest

Share This