Ankdagen

När? Söndagen den 24 april.
Vart? På aktivitetsområdet intill Ångströmlaboratoriet.
Vad kan jag förvänta mig? En rolig och mysig dag för hela familjen.

Ankdagen är Uppsala teknolog- och naturvetarkårs familjedag ämnad för att underhålla barn och barnfamiljer. Till denna dag kommer många spännande aktiviteter att hållas uppe på Polacksbacken. Med ponnyridning, fiskdamm, ansiktsmålning och mycket annat så vill vi skapa en härlig och familjär dag för både stora och små. Självklart kommer ingen behöva gå hungrig under denna dag, då diverse mat, snacks och varm dryck kommer serveras. För att tillbringa en säker och trygg miljö under denna dag kommer alla aktiviteter vara utspridda över området, så att eventuella restriktioner kan hållas.

Målet med Ankdagen är att skänka glädje till alla som besöker evenemanget, men också till de barn som är sjuka och inte kan närvara. De samarbetar därför med Akademiska sjukhusets barnfond för bidra till att ge dessa barn en roligare tillvaro. För insamling till fonden så kommer en del av underhållningen under Ankdagen kosta en liten slant, dock inte mer än att alla skall ha råd.

Överskottet som Ankdagen genererar doneras oavkortat till Akademiska sjukhusets barnfond, en unik verksamhet för Uppsala. Det är viktigt att det sjuka barnet får vara ett barn som utvecklas trots sin sjukdom. Därför har fonden som sin enda uppgift att främja lek, stimulans och kultur för barn vid Akademiska sjukhuset. Fonden verkar överallt där Akademiska sjukhuset vårdar sjuka barn.

Datum

2022 apr 24
Expired!

Tid

10:00 - 16:00

Mer information

Läs mer

Platser

Ångströmlaboratoriet
Lägerhyddsvägen 1, 752 37 Uppsala
Opening Hour
Alla dagar 07:00 - 17:00
Webbplats
https://www.angstrom.uu.se/angstrom/

Arrangör

Uppsala teknolog- och naturvetarkår
Telefon
070 351 88 31
E-post
info@utn.se
Webbplats
https://www.utn.se/

Pin It on Pinterest

Share This