Ankdagen 2023

Varmt välkommen till Ankdagen 2023!

Ankdagen är Uppsala teknolog- och naturvetarkårs familjeevenemang för att skapa en lekfull, rolig och trevlig dag för barn och familjer, unga som gamla. Detta görs med roliga aktiviteter som skattjakt, ponnyridning, fiskdamm, ansiktsmålning och mycket mer roligheter.

Du kommer även få möjlighet att besöka byggplatsen där studenter bygger sina flottar för Forsränningen som äger rum den 30 april. Mat och dryck kommer att säljas för att se till att ingen går hungrig och att ni har energi för att ha extra roligt!

Ankdagen sker mellan 10.00-16.00 den 23/4 på anktivitetsområdet intill Ångströmlaboratoriet. Läs mer på https://www.forsranningen.utn.se/forsfestivalen/ankdagen

Målet med Ankdagen är att skapa glädje till alla som besöker evenemanget, men även till de barn som inte kan närvara på grund av sjukdom. Därför samarbetar arrangören med Akademiska sjukhusets barnfond för att bidra till att ge dessa barn ett roligare liv.

För välgörenhetsorganisationen kommer en del av underhållningen under Ankdagen att kosta lite, men inte så mycket att inte alla kommer att ha råd. Det kommer även finnas gratis anktiviteter som alla får vara med på!

Har du några frågor? Kontakta ank@forsranningen.utn.se

Datum

2023 apr 23
Expired!

Tid

10:00 - 16:00

Mer information

Läs mer

Etiketter

Hela familjen

Platser

Ångströmlaboratoriet
Lägerhyddsvägen 1, 752 37 Uppsala
Opening Hour
Alla dagar 07:00 - 17:00
Webbplats
https://www.angstrom.uu.se/angstrom/

Pin It on Pinterest

Share This