Tipsa oss om roliga aktiviteter och evenemang!

Verkstad med småbarnsvisning | Bror Hjorts Hus (0-6 år)

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Verkstad med småbarnsvisning | Bror Hjorts Hus (0-6 år)

fredag 18 oktober @ 13:00 - 15:30

|Återkommande Evenemang (Se alla)
4 tillfällen mellan den 13 september - 13 december 2019
verkstad-dekorativbild

Verkstad med småbarnsvisning (0-6 år)

Småbarnsvisning med verkstad är till för dig som är föräldraledig eller tar hand om ett litet barn. Visningarna anpassas efter gruppen för att passa både nyfikna barn och vuxna. De går i lite lugnare tempo och tål joller, byten och matpauser. Guiden visar dig och ditt/dina barn vår aktuella utställning.

Efter visningen är verkstaden öppen kl 14-15.30. Det går bra att ansluta när som helst under den tiden. Verkstadsarbetet är anpassat för barn 0-6 år tillsammans med en vuxen. Äldre syskon är såklart också välkomna.
Denna fredag är temat Björn Brusewitz etsningar.

Datum:

Fredagen den 13 september 2019
Fredagen den 18 oktober 2019
Fredagen den 15 november 2019
Fredagen den 13 december 2019

Tid: 13:00-15:30
Plats:
 Bror Hjorts Hus Norbyvägen 26, 752 39 Uppsala
Ålder: 0-6 år med vuxen
Pris: Fri entrè


Ett färgstarkt konstnärsmuseum i Uppsala!

Bror Hjorths Hus är ett konstnärsmuseum i Uppsala, inrymt i Bror Hjorths tidigare bostad och ateljé på Norbyvägen 26. Bror Hjorth levde och arbetade här i tjugofem år. Efter konstnärens död omvandlas det till museum. Förutom Bror Hjorths konst, visas utställningar med andra konstnärer i en tillbyggd konsthall. Museet har också en museibutik och kafédel.

I snart 75 år har den som vandrar längst Norbyvägen kunnat titta in genom ateljéfönstren till Bror Hjorths ateljé och i snart 40 av dessa år besöka museet Bror Hjorths Hus. Oavsett om du kommer för att se Bror Hjorths konst, någon av de tillfälliga utställningarna i konsthallen, delta i konstskola eller lyssna på ett föredrag eller konsert och att du lämnar huset med en känsla av att du upplevt något utöver det vanliga.

Bror Hjorths Hus vill ge en bred publik tillgång till en kvalitativ konst- och kulturupplevelser och måna om att främja människors bildningssträvanden och eget skapande och betonar alla människors lika värde.

Ambitionen är att vara Uppsalas bästa museum. Museet ska vara en tillgänglig och trygg plats där besökaren och konsten är i ständig fokus. Med ett personligt tilltal att göra varje besökare, oavsett ålder, upplevd könstillhörighet, bakgrund och förutsättningar, till en aktiv och inkluderad deltagare som känner sig sedd och bekräftad.


Besök gärna länkarna nedan (externa länk öppnas i nytt fönster/flik)

BrorHjorthsHus | Kommande event inom museum

Bild: Pixabay

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *