Tipsa oss om roliga aktiviteter och evenemang!

INSTÄLLT: Klädbytardag i Dalby bygdegård

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

INSTÄLLT: Klädbytardag i Dalby bygdegård

lördag 28 mars @ 13:00 - 15:30

Gratis
Dalby bygdegård (dekorativ bild)

INSTÄLLT: Klädbytardag i Dalby bygdegård

Kom till Dalby bygdegård klädbytardag och fynda bland billiga barnkläder, barnskor och barnprylar!

Klädbytardagen har sedan den startade ökat i storlek varje år och utbudet av fräscha kläder och saker till ett mycket rimligt pris konkurrerar väl med andra bytardagar på andra ställen. Dalby-vintage är gruppen för kläd, pryl och leksaksbytardagarna i Dalby. En traditionell bytardag som funnits sedan en massa år tillbaka. Två gånger per år slås portarna upp för alla som vill sälja och köpa mycket prisvärda barnrelaterade saker och kläder. Arrangörerna för bytardagen står för lokal, bord och ställningar samt försäljning av de inlämnade sakerna för en ringa avgift.  Kom, fynda och fika hembakat! Även korv med bröd finns att köpa. Det går bra att betala med Swish.

Datum: Lördagen den 28 Mars 2020
Tid: 13.00 – 15.30
Plats: Dalby Bygdegård
Pris: Gratis
Ålder: Alla åldrar
Hitta dit:

På väg 55 svänger du vänster vid ”Skärfälten” och följ skyltning mot Dalby och Hammarskog. Cirka 300 meter innan kyrkan ligger bygdegården på höger sida intill vägen.

Om du kommer från Lurbo bro svänger du av vid Lurbo bro och följer skyltning Hammarskog. När du kommer till korsning så du ser Mälaren, sväng höger mot Dalby kyrka. Cirka 300 meter innan kyrkan ligger bygdegården på höger sida intill vägen.

Arrangör: Dalby Västeråker bygdegårdsförening, 755 91 Uppsala,


Om Dalby bygdegård

Strax utanför Uppsala vid Dalbyviken ligger Dalby bygdegård. Med gångavstånd till Dalby kyrka är det en populär bygdegård att hålla bröllopsfester i. Med sitt stora kök och plats för 100 sittande gäster är lokalen även lämplig för födelsedagsfester och andra bjudningar. Bygdgegården är tänkt att vara en levande plats och det är medlemmarna som avgör innehållet!


Besök gärna länkarna nedan (externa länkar öppnas i ett nytt fönster/flik).
Klädbytardag i Dalby | Kommande event för föräldrar | Kommande event inom marknad & loppis

Bild: Pixabay

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *